Oktatás

Kis és középvállalkozások számára

Célunk hogy ne csak egy nagyvállalat kiváltsága legyen hogy profi marketing. Sajátítsa el ön a képességet és vegye a kezébe az irányítást. Oktatásunk gyakorlatias oldalról egyszerű módon magyarázza el a tananyagot. Pár lépés helyes kidolgozása csupán a siker kulcsa. A tervezéshez szükséges eszközök és tudás ismeretében bárki képes egy eredményes marketing koncepciót létrehozni. Ezután csak az igazán speciális marketing feladatokhoz lesz szüksége külső segítségre.  Használja a Facebook-ot és a Googel-t ingyenes eszközeit hogy Cége nagyobb elérést kapjon és több potenciális vásárlót érjen el.

Képzéseink növelik a tudatosságot és az eredményességét az online világban. 

Digitális ismeretek vállakozóknak

Ezen oktatás fölég azok számára nyújt segítséget akik vállalkozók de nem sikerült telefonjukat vagy számítógépüket a céges ügyek szolgálatába állítaniuk. Ha szüksége van  segítségre hogy a teljes irodát a zsebébe tartsa vagy hogy a számítógépén minden önt szolgálja legyen az adat, céges email, irodai program, rendszer mentés vagy karbantartás, Ismerjen meg rengeteg ingyenes alkalmazást amik megkönnyítik munkáját. Nálunk kérdezhet! 

Soproljon időt és legyen hatékonyabb munkályában.  

Idősek számára

Sajnos napjainkban egyre jellemzőbb hogy egy családban levő generációk távol töltenek ünnepeket eseményeket egymástól. Rengetegen dolgoznak, élnek külföldön. Ez nagyban megnehezíti a nagyszülőkkel való minőségi kapcsolattartást. Egy ilyen helyzet nagy szívfájdalmat okoz szeretteinknek. A világ trendjein sajnos változtatni nem tudunk. A elektronikus eszközök  kivalló megoldás arra hogy megakadályoztuk számumukra a szociális közeg szűkülését és tartalmas módon módon tudjanak kapcsolatot tartani családjukkal vagy régi ismerőseikkel.

“Az új dolgok megtanulása már hat hét alatt 30 évvel megfiatalíthatja az idős emberek agyát – ezt állítja egy új kutatás, amely a Kaliforniai Egyetem riverside-i intézményében készült.”

Állítja a National Geographic által publikált kutatás amely a Kaliforniai Egyetem riverside-i intézményében készült.
A teljes cikk itt olvasható

 

Szülői Felügyelet az interneten

Az internet használata rengeteg lehetőséggel és veszéllyel jár. Szülőként nagyon nehéz dolgunk van hogy meg tudjuk védeni gyermekeink az internet veszélyes oldalától. Fontos hogy a gyerek szűrni tudja az interneten található hasznos és káros tartalmak között. A használtatott és online szokásokat pedig sokkal inkább veszik át kortársaiktól mint szüleiktől.

Képzésünkben megtanuljatja azon felügyeleti szolgáltatások használatát mellyel követheti gyermekei online tevékenységét. Így biztosak lehetünk hogy biztonságos környezetben és megfelelő tartalmakat fogyasztanak az interneten. 

Fontos hogy nem korlátozásokat szeretnénk tanítani a gyermekeknek hanem játékos feladatokon, példákon keresztül nagyobb rálátást biztosítani számukra az online világra.